Adem- & ijsbadsessie

Locatie: ademsessie in de yogazaal, ijsbad buiten bij Kenamju.
Datum: Zaterdag 6 juli van 12:15 - 14:30

Ontdek de voordelen van ademoefening en blootstelling aan kou,
⬡ Challenge Yourself om je immuunsysteem te boosten
⬡ Ademhalingsoefening & koude-confrontatie
⬡ Na deze workshop zal jij je energiek, gezond en gelukkig voelen! 

Ervaar de voordelen van ademhalingstechnieken en de power of the mind om blootstelling aan kou te doorstaan en angsten te overwinnen. Bovendien leer je meer over de toepassing van koude voor herstel rondom jouw trainingen.

We ademen altijd, maar doorgaans zijn die ademhalingen oppervlakkig en onbewust. Met gespecialiseerde ademhalingstechnieken kun je het enorme potentieel van de ademhaling inzetten om de zuurstofopname te verhogen. De kou daarnaast is een spiegel, die kristalhelder jouw gemoedstoestand weerspiegeld. Als jij jezelf oefent te kunnen ontspannen in de kou, leer jij jezelf beter omgaan met dagelijkse stress. Bovendien helpt de koude jouw sneller of vollediger herstellen van jouw -fysieke- trainingen en krijg je een lekkere positieve boost!

Een sessie van 2 uur, gericht op ademhalingstechnieken gevolgd door een onderdompeling in een ijsbad. Door middel van die ademhalingsoefeningen, geleidelijke blootstelling aan koude en de juiste mindset, kun jij je sterken voor elke uitdaging die op je pad komt. Na deze workshop zul jij je energiek, gezond en blij voelen!

Vorige
Vorige

KENAMJU GYMBAG

Volgende
Volgende

BOUW NIEUWE SAUNA